Under tiden som den nya pandemilagen gäller har vi ingen möjlighet att hyra ut lokalen. De bokningar som redan ligger i systemet kommer att finnas kvar tills vi ser hur läget ser ut längre fram.

Information & hyresavgifter

I vårt gememsamma hus på Badvägen 24 finns en större lokal för våra medlemmar att hyra för privata fester i slutet sällskap. Lokalen är fullt utrustad med servis, möbler och serveringsutrustning för ca 40 gäster. Det finns även tillgång till trådlöst internet och en projektor för film och bildspel.

Tidpunkter för över- och återlämning går att ändra efter överenskommelse. Återbetalning av deponerat belopp sker efter tidpunkt för återlämning av lokal, efter överenskommelse med lokalansvarig.

Endast medlemmar som fyllt 18 år kan hyra lokalen och stå som ansvarig för festen. Som ansvarig blir man ersättningsskyldig för de skador och förluster som uppstår under hyresperioden.

Hyrestagare ansvarar för att alla närvarande personer följer gällande ordnings- och trivselregler.

Ljudanläggningen styrs mha fjärrkontrollen och musik kan spelas via Chromecastfunktionen i ex. Spotify. Tänk på att nästa medlem som hyr lokalen också vill ha en ren och välstädad lokal samt en fungerande bild/ljudanläggning och därför gäller regeln, “Lämna lokalen i tid, välstädad och ändra endast volym och uppspelningskälla på musik/bildanläggningarna”

Det är endast tillåtet att ha två bokningar i bokningssystemet samtidigt.

Lokalansvarig
Kristina Ekelund

Ordnings- & trivselregler

Det är inte tillåtet att röka inne i lokalen.

Fönster och dörrar mot gården (mot väster) ska alltid vara stängda då musik spelas.

Placering av marshaller eller annan form av levande ljus vid entrén, dörrarna mot gården (mot väster) eller intill träpanelen runt lokalen är inte tillåtet pga av brandrisken.

Det är inte tillåtet att göra några andra inställningar på ljudanläggningen och projektorn i taket, än att justera ljudet och att växla mellan olika uppspelningskällor.

Tänk på ljudvolymen! Efter kl. 22.00 söndagar till torsdagar, och efter kl. 00.00 fredagar och lördagar ska det vara tyst från lokalen och gästerna man ansvarar för.

Ovanstående ordnings- och trivselregler gäller tillsammans med det som står i hyresavtalet som måste godkännas innan man bokar lokalen. Klicka på knappen undertill för att ladda ner en kopia av hyresavtalet.

OBS! I lokalen får högst 50 personer vistas.

Boka lokalen

 • Vardagar
 • 400kr
  /dag
 • Mån – Tors
 • + Depositionsavgift 500 kr (återbetalas vid godkänd städning)
 • Max 50 personer
 • Ersättning vid förlust/kross av tallrik, glas, bestick mm 20kr/st (övrigt ersätts efter verklig kostnad för reparation eller nyinköp)
 • Helger
 • 500kr
  /helg
 • Fre kl 19 t.o.m. Sön kl 18
 • + Depositionsavgift 500 kr (återbetalas vid godkänd städning)
 • Max 50 personer
 • Ersättning vid förlust/kross av tallrik, glas, bestick mm 20kr/st (övrigt ersätts efter verklig kostnad för reparation eller nyinköp)

Hyra för gemensamhetslokalen betalas allra helst genom Swish, Nummer: 1236033591, endast i undantagsfall via BG nummer: 819-4128

Efter bokningen är utförd

Efter att du har utfört din bokning kommer lokalansvarig ta kontakt med dig i god tid. Du får då:

 • Kodnyckel till lokalen.
 • Instruktioner om handhavanden och placering över det som finns att tillgå under hyrestiden.

När hyrestiden är slut ska lokalen städas ordentligt av dig. Bord och stolar ska placeras tillbaka på sin plats. Se till så att alla ytterdörrar är låsta när du lämnar lokalen och meddela sedan lokalansvarig att lokalen är klar. Efter godkänd kontroll av städningen, kommer lokalansvarig att återbetala depositionen till dig.

Hur bokar man lokalen?

Hittegods

Saker som hittas i lokalen efter uthyrning kommer vi att publicera här. Om ni eller era gäster saknar något efter att ni har hyrt gemensamhetslokalen kan ni alltid börja med att titta här.